Articles

♪♪ “DIAMOND GEAR!” – MINECRAFT PARODIE ♪♪


Diamond Gear Is heel OP En daarom kill, kill, kill ik je meteen Enchantments Er overheen Daarna schiet ik nog een arrow in je been Diamond Gear Op deze server spelen heel veel mensen PVP Maar van iedereen hier ben ik toch echt nummer 1 Ik ben gewoon de beste Niemand kan daar veel aan doen Als jij uit je huis komt doet mijn TNT al BOEEEEEMM!! Diamond Gear Is heel OP En daarom kill, kill, kill ik je meteen Enchantments Er overheen Daarna schiet ik nog een arrow in je been Het maakt niet uit wat ik eigenlijk speel HungerGames, Skywars, niks is mij te veel Ik ga gewoon altijd voor de Diamond Gear En gun de rest alleen maar slechte spulletjes van leer Ik pak een Diamond Sword en ga meteen op jacht Kill vanuit de hoeken waar uit niemand mij verwacht Diamond Gear Is heel OP En daarom kill, kill, kill ik je meteen Enchantments Er overheen Daarna schiet ik nog een arrow in je been

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *