Articles Blog

Legion Beta Play (WoW) Ep 9: Gnome hunter level 1 – 4

Legion Beta Play (WoW) Ep 9:  Gnome hunter level 1 – 4


Gnome hunter i begynner sonen: Produsert 12. desember, 2015. Level 100 i beta er kun Survivor spesialisering og melee så det er vanskelig å se hvordan en gnome ville se ut med
hagle. Jeg lagde en level 1 jeg. Frem til level 5 er det kun auto attack og Mend Pet som er tilgjengelig. Navn til dyret kommer sikkert senere Legg merke til at det går fint an å skyte fra avstand med begynner våpenet. Jeg reddet de overlevende og nå må jeg gjennom automat vasken. Oppdragets belønning er nytt våpen! Nå har jeg lært den modellen i transmog boken min. Så får vi prove det nye våpenet. Dessverre er dette alpha og jeg kan bare skyte på helt nært hold med denne haglen. Gleder meg til å spille mer med gnome skyttere!

1 thought on “Legion Beta Play (WoW) Ep 9: Gnome hunter level 1 – 4”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *