Articles Blog

Nightwalker – No food Survival

Nightwalker – No food Survival


Hej, jag heter Alexander NightWalker och idag… ska jag visa dig… hur man överlever i skogen utan mat. Det är väldigt viktigt när du är i skogen att du dricker… visst, du kan äta snö. Men du ska inte… för att det kan innehålla bakterier! Okej, jag har samlat lite kiss nu… och nu ska jag dricka det. Aaa, fan! Jag är inte törstig längre, men jag behöver mat. Så jag ska äta den här potatisen. Djävlar, jag visste inte att bananer växer på snö. Jag är hungrig! Väldigt gott! Jag rekommenderar den till mina vänner! Jag ska lägga den här… så en tjockis kan halka. Okej, då nu har jag druckit och ätit lite mat. Vafan, den här ska inte vara med i videon! YOLO Jag behöver kola. Här är lite kola. Jag ska göra något… jag ska dricka den naken! YOLO För att se mer klipp på min snopp… tryck på länken där nere. Mitt namn är Alexander NightWalker Och idag ska jag vara NightWalker. Jag ska vara NightWalker Jag har köpt… lite goda saker, jag har kiss. Det är gott. Jag har också köpt… en banan, mjölk och kola. Som ni alla kan se… skogen är tillräckligt stor för mig. Vet du vad det är? Det är mitt kiss. Strippar i skogen. På vintern. Det är på tiden. Det är inte min första gång. Det är fan inte min sista gång. Ooo, ja Jag måste ta av mina skor… så jag kan ta av mina byxor. Jag måste ta av mina… strumpor. Så jag kan frysa, eller nej. Baby Får jag filma dig? Det är faktiskt ganska skönt. Jag gillar det. Tar en dusch med kola i skogen på vinter. Alex, du är klar med dina kläder nu och… och… hur känns det att göra videon? Visa ansiktet är alltid bra. Men, allting och kolan var mycket roligt. Alex är hög just nu. Vi ska ta han hem. Leva vidare med sitt normala liv. Han är inte normal nu… han mår inte så bra. Men du ser senare. Vi på Buskungarna bryr oss om miljön. Så vi plockar… upp skiten. Naturen är lädigt vacker och man måste vara rädd om den. Här finns mer. Du måste… ta allt… allt skräp. i skogen och… du vet… bra för naturen. Jag skojar bara, jag bryr mig inte. Nej Mitt namn är rumpansikte. Fokusera

11 thoughts on “Nightwalker – No food Survival”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *